Bye bye Fun City!

Imorgon jobbar jag min sista dag på Fun City. Ska vara i tacorestaurangen så det blir nog en lååång dag. Har varit ett bra sommarjobb men säsongen har ju inte varit så bra på grund av vädret så man får hoppas att det går bättre för dem nästa sommar. Men tills dess har jag förhoppningsvis fått ett SYV-jobb.

Ska åka hem till skogen direkt efter jobbet imorgon för att gratulera syster yster. Saknar faktiskt den lilla skitungen och det ska bli så trevligt när hon ska baka kardemummascones till mig varje morgon i fyra veckor nästa år,  mouhahahaha!! ;-)

Hoppas på en whiskey när jag kommer hem också... Du behöver inte oroa dig pappa, du kommer att få igen det framöver..

Hepp, nu ska jag läsa kompetensböckerna jag hittade igår och FAKTISKT så verkar de vara användbara. Som jag har letat!! Så... läsa böcker och göra och äta äppelpaj är vad jag kommer att göra idag. Kanske träna sen också om jag inte somnar innan dess...



Over and out.


P.S. Förresten.. vi betalade Egyptenresan igår så nu är vi panka MEN... det innebär att vi får en veckas lyx och avkoppling med varandra när det är mkt mörkt, kallt och tråkigt här hemma... :)

Fika med morföräldrar



Idag har jag bjudit mormor och morfar på fika i min lägenhet för första gången sedan jag flyttade in i augusti förra året. Hemköp-bullar istället för hembakta men det var gott ändå! Morfar fick lära sig att ta råsocker i kaffet också.. Så farligt var det väl inte, ha ha!?

Nu blir det middag och sen blir det Desperate housewives och After Eight.




Over and out.



Bilder: Google

Karaoke!

image244



Ikväll blir det karaoke-kväll på The Fox and Anchor! Sjungandet överlåter jag dock till de andra. Har min förkylning att skylla på, he he!

Men det ska bli kul att höra de andra "sjunga"...


Over and out.

whiskeyprovning

image243


Igår hade jag och C whiskeyprovning på Fox and Anchor. Han köpte in fyra olika skotska maltwhiskeys för att lära mig uppskatta denna dryck.
Och faktiskt... jag vet inte om det är för att jag blivit lite äldre och klokare (äldre ja, klokare? Njaee...) sen jag drack det sist men jag gillade faktiskt allihop!

Vi började med en som var lite mildare. Den var ganska söt och hade en honungsliknande doft. Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette men det var den jag gillade näst bäst. De andra tre var lite rökigare och den sista jag provade var så stark så jag praktiskt taget nästan tappade rösten och väste fram: Yeah... Iiked it, host host!!

Men favoriten var en 25-årig Bowmore. Lagom rökig utan att rökigheten dominerade ut smaken.


Over and out.

After work igen

I fredags var vi ett gäng på after work igen. Börjar bli lite av en väldigt trevlig fredagstradition det där. Tog ett par öl och åt av tacobuffén som kostade 20 kr! Smålänningen i mig log och mös.. :-)

Livebandet var bra denna fredagen också och de uppskattade vårt engagemang (Ja, vi var de mest högljudda och entusiastiska i publiken) för till slut var det nästan så att de vände sig och spelade mot vårt lilla hörn. Sen var det ju vissa som flörtade vilt med sångaren i bandet oxå, inga namn nämnda! ;-)

Den där lilla golftävlingen Solheim cup pågick ju här i Halmstad också så det var en del turister i puben. Bland annat ett par amerikanska golfjournalister. De tog en massa bilder på mig och påstod att jag var den vackraste tjej de hade sett i Sverige - tell me something I don´t know, ha ha ha! En av dem var väldigt angelägen fram tills jag sa att min pojkvän jobbade i puben som vakt. Då övergick leendet till ett oroat ansiktsuttryck och han undrade om denna pojkvän var stor och muskulös...? Well.... han tränar och har muskler, sa jag, men så stor är han inte... Två sekunder senare kommer han in i sin vaktmundering, jag pekar på honom och säger: Där är han! Varpå amerikanen tittar på mig förbryllat och utbrister: You really know how to scare a guy of!! Och med det sagt vänder han på klacken och återgår till baren, Ha ha! Med andra ord är det bara att peka på min älskling för att bli av med irriterande killar, hi hi!


Over and out.

Semestern bokad!

Japp, nu har vi bokat en resa till Egypten!! :-D
Vi åker från Göteborg-Landvetter den 15:e november och kommer hem igen den 22:e. Fick inte tag i någon billig variant på det vi ville trots att jag tittade både på Internet och ringde runt. Samma priser överallt. Så till slut bokade vi ett 5-stjärnigt hotell i Makadi utanför Hurghada som verkar ha allt vi ville ha. Det ser desutom mer oriantaliskt ut än europeiskt. Det ligger precis vid strandkanten och har flera pooler att välja mellan också. Mat och dryck gratis hela dagen så vi behöver nog inte fundera på att ta med oss så värst mycket pengar. Lite extra till shopping vore väl bra.

Kan knappt tro att det är sant. Fem år efter att jag var i London ska jag på utlandssemester igen, det var på tiden! Passar utmärkt bra att åka precis efter att jag gjort klart examensarbetet. Kan nog behöva lugna ned nerverna lite efter att ha försvarat sig med näbbar och klor på opponeringen, ha ha!

image240 
 Poolbar.



Apollos beskrivning av hotellet:

SERENITY MAKADI HEIGHTS *****

Dubbelrum för 2-3 personer.

Stort All Inclusivehotell i marockansk arkitektur. Här finns ett 4000 m2 stort poolområde som infattar en stor pool, en grund lagun, jacuzzi, en uppvärmd pool med barnsektion (vintertid) samt två saltvattenpooler. Totalt nio restauranger och barer, där All Inclusivekonceptet gäller i huvudrestaurangen samt i poolbarerna. Gym, tennis, barnklubb i hotellets regi med engelstalande personal samt beachvolleyboll. Mot avgift finns även Bastu, ångbastu, massage, dykning med tub samt hotellbuss till/från Hurghada. Hotellets personal anordnar lekar och underhållning dagligen. Souvenirbutik, silvershop samt apotek. Konferensfaciliteter för upp till 70 personer. Lokal trafik.

Rummen

Rymliga dubbelrum med satellit-TV, minibar, telefon, trådlöst internet samt hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutikt. Städning 7 ggr/vecka.


Måltider

All Inclusive.


image241  image242
En av poolerna.                                                       Stranden.



Bilder: Google

förnyelse

Förra veckan gjorde jag en utrensning i min garderob. Slängde en massa noppriga gamla toppar och linnen som jag inte använt på evigheter. De har tagit upp en massa onödig plats men jag har ändå inte slängt dem för man vet ju aldrig... "Jag kommer kanske behöva dem en dag"... Yeah, right, tror inte det!

Så det blev tomt i lådorna och jag fick en ursäkt till att shoppa! Behövde det i och för sig ändå men det känns alltid bättre att spendera pengar om man känner att det finns en bra ursäkt för det...

I måndags köpte jag koftor, linnen och en långärmad topp. Behöver fortfarande lite fler långärmade toppar och ett par linnen till men det får vänta lite.

Behövde höst/vinterskor också. Hittade ett par vardagsstövlar som jag letat efter. Däremot hittade jag inga skoletter med lagom hög klack som jag letat mig galen efter!! Får väl vänta med det också. MEN.... jag hittade ett par svarta eleganta stövlar som jag däremot letat efter i två år. Igår hittade jag det perfekta paret i svart mjukt skinn! :-D


image237
Mina stövlar! :-D







image238
Mina bikerboots!


Mycket nöjd med mina inköp, de var väldigt sköna!


Over and out.



Bilder: Wedins skor och Din sko


watch out mike tyson!

Jo jag var ju och tränade boxing i onsdags... Det gick bra. Gick igenom slagen och stegen väääldigt grundligt. Tur var väl det för jag sänker tydligen handen precis innan jag slår ut slaget vilket man förståss inte ska göra. Gammal vana sedan combaten misstänker jag och jag får nog träna hårt för att bli av med den.

Däremot var tränaren nöjd med mina krokar. Fick beröm inför de andra, HA HA HA!! :-P

Nu ska jag strax iväg på after work på The Fox and Anchor igen. Kommer i och för sig inte sluta lika illa som förra fredagen. Jobbar nämligen imorgon och tur är väl det kanske... ;-)

Efterlyses!

Om någon som läser denna fantastiska blogg får nys om en billig sista minuten- resa till EGYPTEN hör av er till mig!

image235

Vecka 46 eller 47 ska jag och min darling åka på en veckas SOL-semester (Observera SOL!!) och vi vill kunna lata oss så mycket det bara går. Helst ska hotellet ha all inclusive så att om vi skulle vilja så skulle vi inte behöva gå utanför hotellets grindar.


image236


Over and out.



Bilder: Google

Bloggtorka??

Har fått höra att jag är dålig på att uppdatera bloggen.. Det går ju inte så jag får väl skriva lite om mitt miserabla liv! ;-)

Ska på boxning idag, träna alltså. Men jag är förkyld så det blir nog bara att jag följer med och kollar läget idag. Får slåss lite nästa onsdag istället..

Annars har jag tillbringat dagen med att vara smakråd åt Jenny i stan idag. Själv hittade jag inget och det var väl tur det eftersom jag inte fått studiebidraget än tack vare att skolan varit försenad med registreringen igen...!

Jag har försökt att hitta någon uppsats eller examensarbete om det ämne jag ska skriva om också men det går inte alls. Verkar bli svårt att att hitta material till det jag ska göra och det är INTE bra..

Well well...


Over and out!