Tjena tjena!

Idag har solen för en gångs skull tittat fram lite! :-)

Har varit ute och gått i skogen med Hobbe lite men jag hann inte så långt som jag hade tänkt för jag blev kissinödig och näsan blev full med snor så jag knappt kunde andas... Bara att vända hemmåt igen!

Nu sitter jag här i köket och käner att huvudvärk och halsont börjar närma sig... Nääee, inte nu igen! Hoppas det försvinner...

Nä, nu får jag nog läsa lite i min filosofibok som faktiskt är riktigt intressant! Så det är synd att vi missade ungefär hälften av sidorna när vi kopierade den.. Ska ta en sväng till högsskolebibblan och se om den finns kvar där imorgon.


Over and out.

Nyårsafton 2007

Då var det dags att avsluta 2007! Skönt det, det var inte direkt mitt bästa år... Började för jävligt (typ) och sen knagglade det på upp och ner. Men runt sommaren vände det och blev mer positivt och 2008 tror jag kan bli ett bra år för mig.

Förhoppningsvis innehåller det:

- Ett roligt 25-årsfirande för mig!

- Firande av min högskoleexamen!

- Ett bra och roligt syvjobb.

- Lite mer pengar.

- En fortsatt frisk tillvaro!

- Ett fortsattkärleksfullt förhållande med min svenska engelsman!

Ja, det borde inte alls vara helt omöjligt att uppnå detta! :-D Positivt tänkande!!


Såhär såg NYÅR 31/12 2007:


image350
Josefin och Josefine


image351
Pepparkaksparfait med clementinsås. Den bästa efterrätt jag någonsin smakat! Mumsisch!



image352
Jag, Emmy och Josefine



image353
Jag, Josefine och Josefin


image355
Min nyårsklänning


image356
Nyårskål!!


image357
Gott nytt år!!



Over and out.



Julbilder

image337


          


image342
 

        


image347


image348


  



Det var julen det. :-)



Over and out.

Bilder

Kvällens inlägg kommer bestå av de bilder jag inte har kunnat ladda upp tidigare eftersom jag var utan Internet. Jag kommer inte skriva så mycket om dem eftersom det var ungefär 100 år sedan nu....


MASKERADFEST 1/12 2007 hos JOSOFIN som fyllde 25!

Tema: Film

Vi gick ut på Bond och jag fick erfara hur det skulle kunna kännas att vara superkändis och bli utstirrad av alla människor runtomkring en. Folk glodde VERKLIGEN ögonen ur sig..!!



             


        






Jag behövs!

Här kan ni läsa om varför mitt blivande yrke faktiskt behövs. Om regeringen lyssnar till elevers och näringslivets behov så kan arbetsmarknaden för oss "syvare" se ännu bättre ut i framtiden.

http://www.lr.se/lrweb/home.nsf/indexfrmset?readform&Url=http://www.lr.se/lrweb/home.nsf/ByKey/ZALC-7BU24E




Over and out.

I did it!

Morotskakan blev väldigt god! Drack två koppar kaffe och åt två bitar och kollade upp färjpriser till England. Fasen, det är hutlöst dyrt! Runt fem till sextusen och då är inte mat inräknat.. Istället kan man flyga för mindre än femhundra spänn och hyra en bil i England för drygt femtonhundra så vi skulle spara väldigt mycket på att flyga istället. Så fflyg blir det. Frågan är bara hur jag ska kunna ta hem alla kläder och skor jag köper med mig från London... ;-)

Ikväll blir en lugn kväll för mig. Mannen jobbar och jag har ingen lust att sätta foten utanför lägenheten i det här vädret. Så det blir melodifestivalen och skratta åt den där hycklerskan som ska sjunga duett med Andreas Johnsson.

image326



Over and out.



Bild: www.mf2008.se

Slöfock?

image325


Såhär brukar Mr Tibbs ligga slöa. Han ser så roligt nonchalant ut! Skulle kanske ställa fram en påse chips, öl och fjärrkontrollen till honom...



Over and out.



Bild: Google

Helgen snart över?

image323

Guuu va tiden går fort på helgen. Vi vaknade vid åttatiden i morse och drack kaffe i sängen i drygt en timme innan vi började dagen. Solen gick upp för att sen försvinna bakom molnen och det kändes så härligt att ha hela lördagen framför sig. Jag älskar verkligen våra lördagsmorgonar när vi dricker kaffe och småpratar i sängen. :)

Men som sagt, vid nio, halv tio började vi röra på oss, vilket fortfarande ju inte var så himmla sent tycker jag. Chris körde iväg för att tvätta det stora kattdjuret och jag stannade hemma med de två små kattdjuren och dammsög vår skräphög till lägenhet.

Chris kom väl tillbaka ungefär vid halv elva och då började vi göra helgfrukost med stekt bacon, ägg, tomat, jättechampion, toast, smoothie och kaffe! Supergott!
Ja, sen stack han iväg till garaget igen för att polera jättekatten och jag satte mig med laptopen för att söka ett eller två jobb. Nu har jag suttit här i minst en och en halv timme med en jobbansökan (datorn krånglade i början så då försvann ungefär en halvtimme) och klackan är halv två!! Halva dagen är ju borta! :-/

Fattar inte vart timmarna tar vägen... Nåväl, ska pallra mig iväg de ca 100 meterna till Hemköp för att köpa mjölk lite senare för jag ska baka morotskaka idag. Känner mig baksugen.


image324




Over and out.



Bilder: Google

Vår katt har blivit fjolla!

Kastreringen av den lille mannen gick bra och han gnäller inte lika mycket som han gjorde innan. Han pissade på sig två gånger igår kväll och gick som ett fyllo vilket var väldigt roligt, haha (nä, va elak jag är nu)! Idag är hon dock sitt vanliga jag förutom att han varit lite lugnare.

Tack för Alla hjärtans dag -hälsningarna förresten! Själva tog vi bara en promenad runt Nissan och planerade för resan till England som vi ska göra nästa år. Vi har planerat att åka i april dp det börjar bli varmare men då turistsäsongen ännu inte börjar. Vi har tänkt vara borta i två veckor och vi ska nog flyga och hyra en bil där för att ta oss runt smidigt.

Vi ska nog börja med att flyga till Skottland och besöka ett eller två whiskeydistellerier och köpa lite whiskey. Sen ska vi köra neråt och njuta av landskapet. Vi har tänkt besöka Sherwoodskogen, The peak district, the lake district, dartmoor och givetvis London. Vi räknar med att vi nog kommer att behöva spara ihop drygt 25000 kr för allt (flyg, bil, bensin, boende, mat, shopping, etc) så jag hoppas jag kan börja jobba i slutet av april istället för i juni.

Nä, nu ska jag surfa efter lite inredningstips för vår balkong.



Over and out.

Alla hjärtans dag hos djurdoktorn

Klockan är 08:35 och jag har varit uppe i en timme och 35 minuter! Det är stort för att vara jag!

Sitter i soffan och förbereder för dagens plugg. Det är ju alla hjärtans dag idag men vi ska inte göra eller köpa något till varandra. Vi är så bra på att göra det alla andra 364 dagar om året så det behövs ingen kommersiell dag från staterna för att vi ska behöva det.


image322

Däremot.... Så har vi en liten överraskning åt Mr Tibbs, he he he! Den lilla pissråttan ska till veterinären idag och kastreras. ÄNTLIGEN!! Har väntat på det här hur länge som helst nu. Han har gått och ylat dagarna i ända och pissat inne 5 gånger! En gång i sängen, en gång på sovrumsgolvet, en gång på dörrmattan, en gång på min vindjacka och en gång i Chris ryggsäck! Men nu blir det förhoppningsvis slut på det och han återgår till sitt vanliga gosiga jag...




Over and out.

Jobbsökeri... sicket tidsfördirv!

Idag har jag skrivit fem olika ansökningar på en del syvjobb. Fem låter ju inte så jättemycket men det har banne mig tagit hela dagen!

Eftersom man måste anpassa breven till varje enskild tjänst och locka och pocka så krävs det en del tid ändå...

Hmm... ska nog bara söka ett jobb imorgon... max två! Annars kommer jag ju aldrig att bli klar med alla inlämningsuppgifter som SÅKLART ska redovisas vid et och samma tillfälle.

Nu blir det kaffepaus iaf! :)





Over and out.


Bild: Google


äntligen!!!!!

Nu är äntligen mitt Internet installerat och klart!! Det har inte direkt varit smärtfritt sen vi fick hem grejjerna... DATORN har t ex kraschat..!!

Som tur är har man en snäll pappa som lånar ut sin laptop, det är den jag skriver på nu. Förhoppningsvis kan vi laga den andra datorn också så att jag kan rädda mina bilder och skoldokument.

Men nu är bloggen i rulljans igen iaf! :-)




Over and out.