William

Om det är någon som vill se hur min brorson William ser ut så går det bra att klicka på länken nedan så kommer ni till "webbisar för Kronobergs län".


http://ltkronoberg.webbisar.nu


Riktig liten going ser det ut som faktiskt.




Over and out.

Välkommen...

image255

Välkommen till världen säger jag till Thomas och Martinas son. Halv tre inatt bestämde den lilla krabaten att det till slut var dags att anlända. Mamma sa att han var ganska stor, över fyra kilo. Kan nog bli en hockeyspelare av det..;-)

Så nu har jag blivit faster för första gången och det innebär att man har en bra ursäkt till att köpa roliga leksaker och titta på tecknat igen, he he! :-D



P.S. Kajsa... JAG hade rätt" Det blev en kille.... ;-P



Over and out.



Bild: Google

Jag är så bra.. nästan perfekt!

Jag är så himla nöjd med frågorna till enkäten som jag nu har skickat iväg till en jädrans massa företag! De var mkt smarta och genomtänkta och min lärare var väldigt spänd på att få höra vad de kommer att ge för resultat... Enkäten var nästan helt perfekt förutom att jag en fråga hamnade framför fel svarsalternativ... SKIIIIT!!

Hur lätt är det att ge ett JA, NEJ eller VET EJ- svar på följande fråga...?!

Vilken utbildning är den mest förekommande som era internanställda har?

Så ett litet råd... om du kan undvika det... skriv aldrig ihop något viktigt sent på kvällen när du blir trött. Det kan bli väldigt pinsamt! Som tur är har svaren börjat rulla in ändå...



Over and out.

Gasen i botten!

Nu är jag klar med alla intervjuer för exarbetet så nu är det bara att tuta och köra och kludda ner resultaten i datorn. Känns skönt att det går framåt med det.

Imorgon ska jag upp till Linköping och prata med mina framtida "praktikkolleger". Jag har gaaanska höga förväntningar på det stället för på deras hemsida står det vad de gör för något och det är sådant jag skulle vilja jobba med när jag är färdigutbildad. Hoppas hoppas det blir bra!

Ses imorgon syrran!



Over and out.

Happy birthday

Idag fyller syster yster 21, grattis! Köp dig något fint för presentkortet..

Igår fyllde my sweetheart år och jag gick upp halv sex och gjorde frukost till honom innan han gick till jobbet. Det var mycket uppskattat och det var roligt att se hans ansiktsuttryck när han såg att jag köpt en liten rulltårta till honom också.

Men sedan gick jag hem och gjorde den riktiga tårtan. En riktig choklad bomb med philadelphiaglasyr och valnötter på toppen. Har halva kvar så vi äter nog resten till School of Rock som vi ska se på ikväll. Får bli en väääääääldigt lugn kväll för det känns som att jag blivit överkörd av en lastbil... Vi gick till puben igår kväll och firade med en ölkväll och givetvis bjöd bartendrarna på whiskey så det blev en aning för mkt för oss... Speciellt för mig. Tänker inte avslöja vad som kom upp när jag kom hem på natten... Usch... Det är synd om mig..!! ;-(
Är imponerad att han orkade sätta sig på cykeln och trampa iväg till jobbet i morse, en riktig viking! ;-)

Men idag ska vi ta de där hemska sprutorna som vi behöver ta inför Egyptenresan!
Varför just idag!?! Buhuuuuu!!

Som man bädda får man ligga - JAG VET!!


Over and out.

Hälsofreak!

image254

Nu har jag också fallit offer för den där tryckvågen att man ska dricka grönt te..!
Tänkte jag skulle vara lite nyttig och så så jag köpte ett grönt te smaksatt med lime och citron. Smakar faktiskt inte äckligt. Sen att det kanske beror på smaksättningen är en annan historia...


Over and out.



Bild: Google

Så det kan låta...

image247

Firade ju Kajsa i lördags. Käkade middag och drack whiskey. Så kom Kajsa på idén att: Ja! Vi ska spela så det kan låta!
Man får väl säga att man hört vackrare toner än de som kom ur munnarna på oss i lördags... Jag själv lät nog nästan värst.. Konstigt, jag förstår inte vad som har hänt.. Sjunga kan jag utan att det låter som en ylande hund!

Men men.. jag: Kajsa och Lena vann lätt iaf!

               

     


image253


Idag har jag ett fullspäckat schema. Tvättar, ska boka tid för vaccinering, låna böcker, plugga, luncha med klasskompisar, förbereda mig inför mina intervjuer imorgon och träna.



Over and out.