Trött efter midsommartjohej!

Zzzznaaaark....


image185
Minimidsommarstången


Söndag kväll, klockan är kvart i sex och jag har inte sovit ordentligt sen midsommaraftonsnatten.. Tröööött!
Var ju väldigt nyktert och torrt för min del på midsommarafton så efter jobbet igår så blev det en å annan öl och go drink hos Josefin. Nu i eftterhand inser jag såklart att det hade behövts en stunds powernap efter jobbet för att ladda batterierna men det fanns det ingen tid för... Så när kvällen/morgonen led mot sitt slut var jag helt enkelt övertrött och det resulterade i att jag blev "pigg" istället och kunde inte somna...

Ja ja, nog om det. Sova kan jag göra inatt! :)

Midsommarafton var alldeles lagom iaf trots det eviga regnet!




Vi började kl tre med midsommarfika, Gittan hade gjort en mkt god vaniljkladdkaka (Se bild ovan).

        

Sedan gjorde vi tipspromenad vid bordet eftersom det öste ned utanför och jag och morfar fick bägge flest rätt men han spöade mig på utslagsfrågan och vann en bok om 50-talet... Grattis! ;-)

Sedan gjorde vi en liten gissningslek och morfar bjöd ovetandes om vad som stod på lappen på hans huvud, på en rolig och passande min... He he!



       


Och lille Hobbebebisen la sig i ett hörn och såg bekymrad ut... Vart tog all uppmärksamhet vägen? ;-)

image184
- Dumma er vad tråkiga ni är!

Glad midsommar!

Imorgon åker jag hem till skogen och firar lite midsommar hos la familia. Åker hem på kvällen igen eftersom jag ska jobba lite på lördagen/midsommardagen. Men på kvällen där blir det förhoppningsvis lite fest...

Glad midsommar!


image173
Bild: Google

Personalfest!

Glömde...

Ska ju på en skojjig personalfest på Fun City på onsdag!

Hoppas det blir fint väder så att man kanske kan ta sig ett dopp i poolen..

Ledighet

Jobbar imorgon måndag oxå sen är jag ledig i fyra dagar! :-D

Skönt, jag hinner inte göra något när jag jobbar för jag kommer oftast hem runt sju halv åtta på kvällarna och då blir det inte mycket mer än matlagning till nästa dag och slöande i soffan.

Men nu ska jag städa, tvätta, träna och börja kolla efter material till examnsarbetet i höst. Måste komma på hur jag ska formulera mina frågeställningar också så att arbetet går att genomföra... hmmm..

Men jag ska göra lite sköna grejjer oxå! Fira lite midsommar.. blev dock inte ledig midsommardagen så jag måste fortfarande åka hem på midsommarafton... Skit! Men blev ledig på söndagen iaf. Men när jag är hemma måste jag passa på att låna Stieg Larssons tredje bok om Salander och Blomkvist.. Blev helt galen på hur han avslutade Flickan som lekte med elden!! Så abrubt spännande FÅR man INTE avsluta en bok!!

Titta så fint!

Idag fick jag äntligen tid till att åka iväg till Blomsterlandet och köpa blommor till min balkonglåda. Den har sett lite tom och tråkig därute på balkongen.

Hittade något som såg ut som kryssantemum eller vad de heter. De var lite större bara. Personalen sa att de skulle trivas bra vid min varma och soliga balkong bara jag nu inte glömmer att vattna dem...

Så nu har jag lätt gatans snygggaste balkonglåda! ;-)


image172

Linda Bengtzing och Måns Zelmerlöv

Gårdagen gick bra! Visst var det stressigt hela dagen och jag var helt slut i huvudet när jag körde hem men det blev aldrig något kaos. Det blev aldrig några milslånga köer som man kanske trodde och maten räckte.

Tyvärr missade jag Idol-Måns.. Inte för att jag så gärna ville höra honom sjunga men det hade varit kul om man fått en liten skymt av honom i alla fall. Han åkte i väg i sin Saab precis när jag gick hem. Såg en massa småtjejer springa efter bilen och vinka adjö.. :)

Men Fun City har inte haft sitt sista kändisuppträdande! På onsdag kommer Linda Bengtzing och sjunger lite. Får se om jag missar henne också...

image171
Bild: Google


Idag NJUTER jag av min ledighet iaf.. Ska in en liten sväng t city o handla för mitt presentkort och sen ska jag hem o läsa på balkongen om det är tillräckligt varmt.. :-)