5000 gäster!

På söndag får vi ca 5000 gäster på jobbet!! Tänk att vi ska göra mat till alla dessa!

Uisch, jag blir nervös när jag tänker på det... Har inte riktigt lärt mig kassan ordentligt än. Är svårt att hålla reda på alla priser och koder på kassaapparaten och jag vet att jag lätt gör fel när jag känner mig stressad... Hoppas det går bra!!

Idol-Måns ska uppträda på scenen också så jag misstänker att det kommer vara en hel del folk som kommer bara för att se och höra honom... Guuu vad jag ska slappa på måndag! Längtar redan tills helgen är över! :)

image170
Bild: Google

Nymålat!

När jag kom hem till lägenheten i onsdags kväll (efter att ha varit i Värnamo och jobbat) var det nymålat i min lägenhet!! Äntligen! Har väntat sedan januari då jag var och valde färg... Vilket var svårt! Stod säkert i en halvtimme och funderade på färgen i köket. Nyanserna var väldigt lika varandra och det var svårt att avgöra vad det var för färger...


På bilden nedan ser färgen i köket ut som jag hade tänkt när jag valde men i verkligheten går den mer åt grå-grön-blått.... Väldigt skumt... Beror lite på ljuset hur färgen ser ut. Blev lite besviken först men har vant mig och det är iaf en ljus färg som är väldigt gångbar.

image167


Färgen i hallen blev precis som jag ville ha den. Ljusbeige!

image168



I badrummet målade målaren över fläckar och hål med samma vita färg som förut..

image169


Skönt att slippa alla äckliga fettfläckar som var på väggarna när jag flyttade in. Nu är det rent och snyggt! :)




Fest

Förra lördagen 12/5, hade jag och Jos gemensam födelsedagsfest hos mig. Var en kul kväll och alla var glada och festsugna. Musik varvades med schlagerfestival. Får väl säga att vår musik höll bra mkt bättre klass än vad de flesta "amatörbidragen" i Finneland gjorde!

Anyway... vi hade gjort lite snittar i all överklassanda och två stora skålar med bål. Det både räckte och blev över, när jag kom hem sen på natten hade jag kunnat festa till det på egen hand med flera liter bål.. Inte så sugen på det nej...

Vi avslutade kvällen på Mårtensson (som vanligt ;-D) och det var proppfullt! Kul var det och vi  vandrade hem så sakta vid tretiden..


     

     

                                     
                                                         

Jobb jobb

 Ejvo Mekaniska har för tillfället fått förstärkning av en utmärkt fräsare. Nämligen jag! Slutade skolan förra veckan så nu fördriver jag lite tid på verkstadsgolvet innan mitt andra sommarjobb börjar.
Ska dit  på introduktionsmöte på lördag och så fort jag kommit hem från det är det bara till att sätta fart på förberedelserna till min och Josefins fest på kvällen. Hoppas det blir varmt så att vi kan grilla lite..

Sommarlov!

Idag var först dagen på mitt "sommarlov"!

Gjorde färdigt min sista hemtenta för den här terminen inatt så nu är skolan slut för den här terminen (hoppas jag). Så nästa vecka är det moneymaking som gäller istället..!
Men nu i helgen ska jag njuta av sol o ledighet.. Inga krav... GOTT!

Hade tänkt att jag INTE skulle gå ut denna helgen men nu verkar det som att somliga vill dra med mig ut iaf.. Jag blir inte förvånad om jag följer med.. ;-)