Äntligen advent


Bild: Google



Idag är det 1:a advent!
Jaså? Det visste ni?!?

Har varit en liten stund på julskyltning idag. Första glögg och pepparkakan! :-)
Har pyntat lite i lägenheten också med adventsstjärna i sovrummet och vardagsrummet och ljusstake i köksfönstret.
Lite julkänsla får man väl men det hade varit ännu mysigare om Chris hade varit här.

Har en del julmys att se fram emot kommande helg. På fredag eftermiddag ska vi till Munkagård på julpyssel med jobbet. På kvällen ska jag på julfest med en av skolorna och på lördagen blir det julgodisbakande i Realsbo på dagen och julfest i Halmstad på kvällen. Ännu en helg på resande fot ... :-/
Lika bra att strunta i att packa upp väskan. Ska nog börja kalla mig själv för baglady eftersom jag alltid bär på väskor,datorer och kassar och skit!



Over and out.

A men åhhh!!!

Usch vad besviken jag blev när jag läste GP idag på fikarasten!

Mitt favvoband Soundtrack of our lives släppa nytt dubbelalbum  snart och det blev jag i och för sig glad över MEN....  Jag blev mäkta irriterad när jag läser en av bandmedlemmarnas kommentarer kring hur de arbetar i studion. Han säger att hans jobb inte är "som en syokonsulents att peka och tala om för de andra vad de SKA göra". Nä, precis... för det är ju det en så kallad syokonsulent gör... INTE!

Vi ska inte heller peka med hela handen och "tala om för" elever vad de SKA välja. Vi ska hjälpa dem att själva komma på vad som passar dem. Trött jag blir...

Men jag kommer köpa albumet iaf...




Over and out.

Skottland dag 3, 20081018

På lördagen packade vi bilen igen och styrde kosan mot Loch Ness och därefter mot Glencoe och The Drovers Inn där vi skulle tillbringa natten. På vägen mot Loch Ness stannade vi vid ett slott och tittade lite. Det verkar som man vanligtvis behöver betala för att besöka slotten men det här kunde man iaf komma nära och beskåda utifrån.










Det fanns en kohage vid slottet med små söta Highland Cattle-kor.. Jag tror den här hette Kajsa... (HA HA!! ;-D)





Här har vi kommit fram till den norra delen av sjön Loch Ness. Vi körde rakt norr över från Dufftown så att vi körde längs med norra kusten av högländerna sedan körde vi söderut längs med sjöns västra sida.










Vi passade på att besöka Loch Ness besökscenter. De hade en utställning om myten kring Loch Ness- odjuret som var intressant och välgjord. Om jag minns rätt så finns det 1000 vittnen som säger sig ha sett "sjöodjuret"...




Efter detta besök körde vi vidare (10 minuter?) och stannade till vid en pub för lunch. Jag vet inte hur många whiskeyflaskor de hade runtom i den puben med det var MÅÅÅÅÅNGA!! Chris köpte en 10-årig (?) Ardbeg som var riktigt god! Vi åt god Fish and Chips och drack en väldigt god öl som jag aldrig sett förr.

  

Efter lunchen körde vi lite till (mycket bilåkande) längs med  Loch Ness och vi stannade till vid Urqhui-ruin och tog lite bilder..



Vi stannade inte så länge för vädret blev rätt rått.

Vi passerade Glencoe på vägen till gästhuset. Det var så vackert! Delar av Harry Potter har tydligen spelats in i det här området.

     


Framme vid Drovers Inn!
Man hade förberett rejält för Halloween med spöken och spindelnät på väggarna, passade rätt bra med husets karaktär om man säger så...

     





http://publishme.se/86797/imagehandler/?go=upload     






Örnen höll ett vakande öga över gästerna i baren..

Vi avslutade lördagen med livemusik, gott käk och dryck på gästhusets pub.



Over and out.

Vågat klipp!

Hi hi,  jag gjorde ett riktigt klipp igår som jag funderat på att göra ett tag nu..

Ni får snart se...



Over and out.

Finbesök

Lägenheten är städad, tvätten i tvättmaskinen, ljusen tända och vinet väntar på att drickas! :-)

Ska ha första helgen i mitt andra "hem" i Mölndal. Chris och Mark kommer här nu när som helst och ska stanna i helgen. Blir lite vin och middag ikväll, göra stan imorgon och på kvällen bio och lite pubrunda kanske. BOND är bokad iaf!

Hmm.. kanske ska gå och tjuvstarta på rööötjutet! ;-)



Over and out.

Styling på arbetstid

Nu ska jag till ett gymnasium på syvinfo och äta bakelse och bli sminkad!
Värst vad man får lida (he he) i det här jobbet...



Over and out.