Magsjuk.



Blev inget jobb för mig idag.

Har spytt som en idiot fyra gånger i natt så jag bestämde mig för att det nog inte var så klokt att åka till skolan idag. Vet inte om det är magsjuka eller nån matförgiftning för jag har inte spytt mer idag och jag har inte haft magsjuka sen jag gick på mellanstadiet så jag minns knappt hur det är att ha det.

Och det är så jävla typiskt att det skulle komma just natten till måndag eftersom just den här måndagen är den dagen då jag MÅSTE informera eleverna om gymnasiet och dela ut katalogen till dem. Det har försvunnit så många måndagar på grund av personaldagar och utbildningar och grejjer och nästa måndag ska vi på personaldagar igen! Och jag jobbar bara på den skolan på måndagar... H-vete! Hur ska jag få ihop det här nu!?

Annars har det varit en jättebra helg. Shopping med Chris i Göteborg i lördags. Hittade en hel del fina saker. Bland ett par skor i en modell jag letat efter i 2 år!! Igår flyttade vi ut allt från den gamla lägeneten, får nya hyresgäster där idag. Skönt att rensa och lämna över faktiskt.




Over and out.




Bild: Google

Strålande studiebesök!

Vi har haft personaldagar på ett pensionat utanför Varberg nu måndag, tisdag. Ett jättemysigt ställe med helt otroligt god mat!

Igår hade vi lite lära känna varandra- övningar eftersom vi är många nya och så kom en fritidsledare från kommunen och hade lite teambildning med oss om kommunikation och samarbete i gruppen.

Idag har vi jobbat med de nya (idiotiska) tillträdesreglerna till högskolan som (förmodligen) träder i kraft 2010. Vi har ju iofs ett val då också...

I eftermiddag åkte vi till kärnkreftverket Ringhals på studiebesök. Vi fick titta på en utställning som de har i sitt informationscenter och se en film om energi och Ringhals. Vanligtvis brukar man inte släppa in besökare till reaktorerna men då vi var en "privigilerad grupp" fick vi gå in och titta! Så nu har jag sett transformatorerna och pumparna som pumpar in och ut havsvattnet. Vi fick dock inte se själva "atomklyvningsapparaten" på grund av säkerhetsskäl. De kommer att behöva rekrytera en hel del personal inom 7 år i ett flertal olika yrkeskategorier då 40-talisterna drar sig tillbaka. Så det kan ju vara nåt att tänka på för den som vill arbeta med teknik...



Bild: Google






Over and out.

Mamma Mia!




Vi var på bio igår och såg Mamma Mia igår. Harre gud va bra den var! Tårarna rann genom hela filmen! Jag tror inte det var många torra ögon i biosalongen...

En riktig feel good- film som jag ska köpa så fort den kommer ut på dvd. Meryl Streep kan verkligen sjunga och alla skådespelare var riktigt bra. Nu blir man sugen på att köpa ett litet hotell på någon grekisk ö och leva där lycklig i resten av sitt liv... :-)





Over and out.

HEJ!

Jag har inte dött eller gått under jorden....

Men dagarna går mest till arbete och tågresr just nu så det finns inte så mycket att delge...

Men jag har haft flera syv-lektioner idag och det gick riktigt bra! Eleverna var verkligen nyfikna och engagerade så det var riktigt kul att jobba med dem.

Imorgon - äntligen fredag! Lördag - äntligen sovmorgon!


Vi hörs!




Over and out.