Mitt kiss blöder!!

Har haft lite problem med mitt kissande sen midsommar. Har haft en isande känsla som jag tyvärr känner igen men jag har tänkt att om jag är försiktig så försvinner det.

Men nej, nej... När vi kom hem från storhandlingen idag springer jag nödig som f-n in på toa och upptäcker.... Blod i kisset!
Näe... tänkte jag, jag inbillar mig och kissar lite till men jooo... det  ÄR  B L O D.

Jahapp... ringer sjukvårdsupplysningen och förväntar mig ändå att få höra; vänta ett par dar och drick mycket vatten så går det kanske över av sig själv. Nepp, svaret från sköterskan blir snabbt; Jag tycker du ska åka in till jourmottagningen nu.

Jahaaa... *gulp* (Emma tänker cancer, gulsot, AIDS, malaria...)

Får Chris att följa med eftersom jag hatar äckel-sjukhus. Väntar kanske 30 min, ger urinprov (som inte se vackert ut, bläää), väntar 50 minuter till, hänvisas till litet rum, väntar några sekunder på doktorn, svarar på ett par frågor och får glatt beskedet om att det var som jag från allra första början trodde; U R I N V Ä G S I N F E KT I O N. Igen. Ska det återkomma varje sommar?!

Ja, ja.. jag slapp cancer, gulsot, AIDS och malaria iaf. Men jag har aldrig varit med om blodigt urin vid urinvägsinfektion förr, det var en första.

Så nu blir det TV-kväll med en massa vatten! ;-)





Over and out.

firmafest

Igår var jag på personalfest med sommarjobbet. Festen skulle varit på Östra stranden men eftersom vädret inte tillät det blev det i personalmatsalen på lagret istället... Mmm Party!

Vi gick tipspromenad i lagergångarna och spelade kubb. Funkade rätt bra faktiskt för pinnarna gled bra på betongen. :-)




Over and out.

1 år senare...

Igår firade jag o Chris att det är ungefär 1 år sedan vi träffades. Jag fick långa cerisa rosor och vi gick på bio och åt på Mårtensson efter filmen.

Filmen vi såg var Sex and the City - the movie!
Och visst var den bra! Det var mycket tårar och skratt kan jag säga! Jag oooorkar inte vänta tills dvd:n kommer ut så jag får snart springa till biosalongen igen!





Det var hur som helst en väldigt trevlig onsdagkväll, vi kunde till och med sitta på uteserveringen (som om det skulle vara något att hurra för i NORMALA fall i JUNI månad....) och dricka cosmopolitans och vodka martini!

Tack för det här året älskling!





Over and out.




Bild: Google

Midsommarafton i Halmstad 2008

Firades hos oss igår. Jag, Chris, Mark och Simon åt sill-lunch med nubbe. Engelsmännen verkade vara laddade för att fira den svenska traditionen som tydligen handlar mycket om.... NUBBE, he he!










Efter lunchen kom Agnes och Jenny och därefter åkte jordgubbarna så småningom fram.
Vi skulle ha grillat också men plötsligt var klockan redan nio och ingen var hungrig så det blev MER nubbe och tequila (speciellt för vissa, som också känner av det idag.).










Framåt tvåtiden började vi få nog och drog oss mot sängs. Chris kramade kuddar och och låg och skrattade i soffan... IDAG... är han inte riktigt lika kaxig. Vi andra är redo för den RIKTIGA festen ikväll och han ska jobba hela kvällen, ha ha!

Ja ja, kommer kanske en updatering på midsommardagen så småningom också. Planen är i alla fall att grilla och äta Östras bakelser, hi hi!



Fortsatt glad midsommar!





Over and out.

tjyyyuuugofeeeyyyra tjaättbooullla

Köttbullarna uppskattades igår.

Men det bästa av allt var att jag lyckades göra en köttbullesås som smakade precis som mormors sås!! :-D

Snacka om att jag var NÖJD!


Usch... nu måste jag ringa ett jobbigt samtal... Hoppas det går bra och att de inte anmäler mig för avtalsbrott eller liknande... :-(





Over and out.

Examensfirande x3

Igår träffades vi tjejer som tagit högskoleexamen i år.

Vi käkade lite och tittade på fotbollen. Det var kul att träffas, vissa av oss har inte setts på länge så det var extra kul att uppdatera lite. Sedan festade de andra på medan jag styrde mina gladiatorsandaler hemåt. Har ju firat min examen två gånger tidigare  förra veckan med klasskompisarna och med Chris och Simon & Co så jag var inte så sugen på att fortsätta...

Dessutom har Agnes den lilla jäkeln fått mig till att få rejäl avsmak från sprit (hon hade smugit in en liter vodka i en vatenmelon på sin inflyttningsfest och det kände min mage av i tre dagar efteråt....!!)

Men det blir mer festligheter i midsommar! Mark kommer hit från England på torsdag så jag antar att vi inleder firandet redan då. Sen blir det en liten fest här på midsommarafton med sill o nubbe (NEJ... jag tänker INTE äta sillafan!).

Hepp... nu ska jag nog strax sticka o träna. Chris har sovit hela dagen och gör det fortfarande (har jobba hela helgen) så jag får roa mig själv bäst jag kan! Ska bjussa på köttbullar, potatis och sås sen... :-)




Over and out.

Avslutning med klassen

Den 3:e till 4:e juni hade vi lite avslutning med de i klassen som ville hitta på något. Vi hyrde övervåningen på ett vandrarhem på Vändelsö utanför Varberg.

Vi hade kanonväder och solade och badade i havet. På kvällen badade vi i varmbadkar och lekte lite lekar. Får, höns, kor och hästar vandrade omkring på ön och havet såg ut som medelhavet, nästan turkost. Det var helt perfekt, kändes som semester!







            



    







Over and out.

namnfest ju...

Mycket har hänt senaste veckorna och jag har inte haft tid att uppdatera.

Men nu är det dags.

William hade ju bjudit in till kalas 31 maj. Då blev det firande av det lille gossebarnet i den gassande värmen.



William med farmor Anka


William fick ett äppelträd planterat åt sig. Snart kan han göra äppelslunga och skjuta in äpplen i Thomas inglasade altan... He he..


        
Vissa jobbar mer än andra... :-)






La familia i trädgården






Over and out.

Jag fick det!

Fy faen vad glad jag blev när hon ringde och ville erbjuda mig tjänsten!
Och ännu gladare när hon berättade hur stort positivt intryck jag faktiskt hade gjort på dem och att hon verkligen tror på mig och trodde att jag skulle vara bra för gruppen.

Jag är SÅÅÅ GLAD och lycklig för detta!!

Så nu kommer början på mitt nya liv - mitt yrkesliv!


Bye bye fattig student...



Over and out.