"filmrecension"

Tänkte bara berätta att jag har sett Pick of destiny nu och den var så rolig som jag trodde att den skulle vara.  Motsvarade mina förväntningar och jag kan varmt rekommendera den om man vill få sig mycket skratt.

Den lilla ungen som spelar Jack Black som barn är klockren! Han lyckas mycket bra med att härma JB´s ansiktsuttryck och kroppspråk.

Hepp, nu får jag väl fortsätta läsa mina trista ekonomiböcker. Sedan ska jag till gymet och träna lite smått... kanske...

Myskväll själv framför tv:n

Nu ska jag snart äta kycklingwook med panengcurry och titta på melodifestivalen. Blir choklad och gammeldags vaniljglass till efterrätt..!

Gött, gött!

Känns skönt att slippa ta sig ut i det här kalla vintervädret.

Inställt!

YES!
Dagens seminarie blev inställt på grund av snöovädret! Läraren trodde att han skulle bli jättesen så han tycker att det är bättre vi skjuter upp det till ett annat datum. Gött!

Så jag tog mig faktiskt en sovmorgon idag. Var fjärde natten i rad som jag låg och vände och vred på mig... Mystiskt, börjar tröttna på det nu...

Usch, måste gå ut i kylan och halkan för att lämna tillbaka en bok annars får jag höga förseningsavgifter... :-P

Eller så tar jag det samtidigt som jag ska köra till träningen...? Japp, då behöver jag inte gå ut mer än nödvändigt. Shit, det är t o m kallt inne, är inte långt ifrån att jag seriöst tar på mig ett par vantar! Skulle haft sådana där vantar som mormor fick i julklapp..


152936-178
www.kossan.se

Snöoväder...

Förresten...

152936-177

Eftersom det är snöoväder gör jag nog smartast i att ta bilen till boxen idag annars lär jag väl aldrig komma fram.
Tur då att min skralltiga bils bromsar blir glada av att köras med så mycket som möjligt.


Bild: Google

Ny musik

Sitter och lyssnarpå Tenacious D´s nya album. Gillar det, men det är väl knappast nån överraskning eftersom jag gilla allt Jack Black gör... ;-)

Texterna är ju lite... Tja... Ha ha!                


Föll speciellt för Baby, en söt liten vaggsång. Den skulle jag kanske lyssna på när jag har svårt att sova.
Imitationen av bebisskriket i slutet är klockrent! 
Fuckalicing fuckaloooo, ha ha!

När jag ändå är igång och kommenterar musik måste jag också rekommendera Death Cab for Cutie´s album Plan, speciellt låten Marching bands on Manhattan.
Riktig Emma-musik!

Hm, vad skönt att man kan bli så nöjd av att lyssna på bra/rolig musik..!


Mycket nöjd Emma!

Zzzzz....

Trött, trött, trött...

Skulle kunna somna på direkten! Måste bara plugga liiiite till sen så!
Gud vad jag längtar efter att få sova..

GOD NATT

Ännu än lördagkväll




Då var denna helgen också snart över.
Shit, gick inte upp förren kl ett idag men jag gick å andra sidan inte och la mig förren halv fem i morse. Käkade lite grillad kyckling när jag kom hem, slabbade ner halva köket kändes det som. Var lite yr i bollen... Kan inte aaaalls förstå varför jag var det.... ;-)

Det var roligt hos Sara också. Hennes jobbarkompisar bangade ur trots att det är de som har tjatat längst på Sara att hon skulle ha den här inflyttningsfesten. Dålig stil! Men vi var många ändå och det var väldigt kul!

Blev en hyfsat billig kväll också, Sara bjöd på allt så det ända man behövde ta med sig var ett glatt humör och det hade jag så det både räckte och blev över. :-)

Men nu är det dags att ta itu med lite skolarbete, puh!

Festfin

Nähä, om man skulle ta och röra sig så smått mot badrummet och hoppa in i duschen...

Ska bli askul hos Sara ikväll tror jag! :-)

Jack Black

152936-171   152936-168   152936-170


Jag vill se Teanicious D:s nya film The pick of destiny! NU!   

Jack Black är så j-vla rolig, finns ingen så komisk som han, mohahaha!
Jag gillar den humorn, att driva med sig själv som han gör och vilket minspel, hi hi!

152936-174       152936-173    152936-167

Hmmm... hade inte Tommy den hemma nu... Måste fråga honom om vi kan se den när han går av sitt skift nästa vecka.

Så jag får väl hålla mig lite till.


Imorgon blir det däremot fest igen. Inflyttningsfest hos Sara. Kan nog bli kul det också, massa nytt folk från Danmarksfärjan. Är dessutom fortfarande lika danssugen som förra helgen, he he!



Bilder: Google

Alla hjärtans dag

152936-165



Inget firande här.

Varit skola hela dagen, Tommy började jobba idag och jag är så himla trött, lika trött nu som jag var i morse.

Fick dock tillbaka omtentan som jag fick VG på och det visade sig att jag endast hade ett endaste fel! Fick tillbaka åtgärdsprogrammet också och det fick jag oxå VG på så jag ska fira mig själv med våfflor ikväll. Ska lägga mig tidigt oxå, sömn är väldigt lockande nu, verkar som att jag kommit in i en trött period nu.

Tja, det var min dag i stora drag. I morgon ska jag jaga praktikplats, börja med nytt grupparbete, tvätta, träna....


Men nu ska jag mejla iväg lite Alla hjärtans dag-mejl....



152936-166


Bilder: Google

FEST I BOBERG

Herre gud vilken kul kväll vi hade! :-D
Allt var perfekt kändes det som, alla var goa och glada och vi dansade som ett gäng fjortisar och skrattade och larvade oss som bara den, ha ha! När jag vaknade idag hade jag fortfarande kvar den sprudligt glada känslan i kroppen som jag hade igårkväll, blev ju inte sämre av att solen sken heller.

Vi tjejer började kvällen med välkomstdrink och jättegoda små tunnbrödsrullar som Madde hade gjort. Alla var verkligen på jättegott humör och stämningen var så bra som den bara kunde bli. Sedan bköd Madde på ugnstekta grönsaker med kycklingfié och jättegod sås till. Mumsinamnam! Efter lite galen dans i hennes vardagsrum åt vi efterrätten, smarrig chokladbakelse med grädde och björnbär... Vi chokladälskare kände nog att vi var i sjunde himmlen!

Du lyckades verkligen jättebra med maten Madde! :-)

Efter maten dröjde det inte länge innan Maddes sambo och hans kompisar kom från sin fest och sällskapade oss. Och hux flux var klockan redan halv tolv och det blev dags att fundera på att ge sig iväg. Vi körde Madde o co till Grand i Falkenberg och vi från Halmstad åkte tillbaka till Halmstad för att möta upp ett annat litet gäng. Vinglade i på Mårtensson halv två ungefär och fortsatte vårt galna dansande tills det stängde. Sedan åkte vi nöjda och glada hem till våra sängar.

Tack så mycket tjejer för en riktig superkväll!! Det måste göras om snart!

Dududududududududududu... Heeeeeeeej HÅÅÅ!! :-D


     

152936-131


     

     

     


152936-145
Jenny diggar till musiken. :-)



152936-147
Hrmm... Kliar i näsan eller!?



     


152936-148
Yeeeeeaaaah!!


152936-150



152936-152


 


     

     


Vaknade sååå trött idag för jag sov nog ganska ytligt (var fortfarande uppe i varv och på danshumör när jag kom hem) så det har varit lugna puckar idag. Men jag gjorde faktiskt en riktigt god söndags´frukost med nybakade scones, nybryggt kaffe och apelsinjuice... Mmmm!


Bildtrolleri

Har trixat lite med ett par bilder...



blomma

Julblomma




 

jul
Tre generationer


Fredag kväll

Ska snart gå och sova, är väldigt trött trots att jag sov till nästan halv tio. Tränade i och för sig rätt hårt idag och det känns i kroppen.

Efter träningspasset hann jag bara hem för att snabbt hoppa in i duschen, kasta på mig kläderna och torka till håret för att bli upphämtad av Tommy efter 20 min. Vi skulle hem till Nicke o Sara och deras lille bebis för att käka lite kebabrulle och umgås. Men vi åkte hem redan vid halv tio för Tommy var ännu tröttare än jag och imorgon ska han upp tidigt så fick det bli läggdags tidigt för hans del.

Imorgon blir det plugg på förmiddagen och sen blir det till att gå in till stan för att köpa "helgdricka" på Systemet och möta upp tjejerna som ska med till Madde för en eventuell fika och presentshopping till Madde. Vi ska ju ut till henne på middag och fest imorgon kväll. Får väl ta med kameran så att jag kanske kan lägga upp lite bilder från det senare.

Upp som en sol ned som en pannkaka....

Min Internetleverantör krånglade igår och det var dumt för jag behövde se en föreläsning som vi får titta på genom nätet. Det gick inte logga in alls så det blev inget med det. Men idag kunde jag logga in ochdå blev man ju såklart glad. MEN....

När jag kollar min skolmejl ser jag att jag har blivit underkänd på hemtentan som jag hade samtidigt som omtentan (som jag klarade)...! Fy, vad besviken jag är nu. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle bli underkänd på den. Visst, den var kanske för svår för att få VG på men den kändes inte för svår för att bli godkänd på... Men men då har jag alltså levererat ett VG och ett U, hade kanske varit bättre med två G istället... Fast jag får se till att klara den nästa gång istället då. Undrar om det är många i klassen som inte klarade den? Jag vet en till och den personen blev lika chockad som jag.

träna
www.kossan.se/djur

Men jag fick veta en rolig sak igår i alla fall. Jag var och boxades med Oscar som vanligt på onsdagarna och instruktören frågade om jag hade tränat något sådant tidigare (typ boxning) för hon tyckte at jag hade så bra teknik. Bäst av alla i hela salen sa hon! :-D

Jag får väl försöka glädjas åt det så länge då. :-/

farväl
www.kossan.se/djur

Shopping och melodifestival

Då har ännu en lugn helg flytit förbi...

Shoppade i lördags. Blev en blå klänning, svarta stövlar, två träningslinnen (de jag fick från Thailand var tyvärr för små) och ett svart ribbat baslinne.

Har letat som en tok efter ett par svart stövlar med lagom hög klack som man kan använda både till vardags i skolan och när man går ut. Varenda gång jag har hittat ett par som jag gillar så har jag inte haft råd att köpa dem. Men nu hittade jag ett par med perfekt klack och tund tå. Det enda jag saknade var egentligen ett högre skaft men man kan väl inte få allt... :-/
Såhär ser de ut iaf:




Klänningen var väldigt mjuk och skön. Tänkte att jag ska ha på mig den på Maddes "tjejkväll" i Boberg utanför Falkenberg på lördag, om jag inte har ångrat mig innan dess...

                

Är lite osäker på hur den sitter.. Om jag syr upp den några centimeter skulle nog mina höfter se lite mindre ut... hm, jag är nog min största kritiker när det gäller mitt utseende, aldrig hundraprocentigt nöjd. :-P
Men men... Dömma av Tommys ansiktsuttryck när han såg mig i den i affären så sitter den nog väldigt smickrande... :-)

Vilket fall... det var väldigt tröttsamt att springa runt på stan HELA dagen så när det närmade sig kväll var det skönt att bara behöva knata bort drygt 100 meter till Marlene o Magnus för att käka tacos och kolla på Melodifestivalen. Inte för att musiken ger mig så mycket men det är ju lite lätt underhållning som passar bra när man är trött. Jag fattar dock inte hur folk tänker när de röstar... Anna Book och Tommy Nilsson?!? Usch!! Vad har svenskarna för smak egentligen! Men visst... röstar man inte får man finna sig i det.

Idag har jag varit väldigt flitig. Har tvättat och pluggat. Dessutom har jag städat lägenheten. Dammat, dammsugit och våttorkat!

Imorgon ska jag till stan och fika med Jannica i klassen. Vi ska även PLUGGA på fiket. Diskutera kompetens och arbetsorganisation och våra tankar kring detta ska vi redovisa för de andra på tisdag. Kan nog bli intressanta diskussioner....

NU måste jag hoppa i säng om jag ska orka komma med några kreativa tankar imorgon...

God natt!