25-årsfest!

Jag och Josefin hade ju gemensam 25-årsfest i lördags. Det var en väldigt lyckad fest med god mat, fina presenter och glada gäster!

Vi inledde med lite mingel och välkomstdrink och sedan gick vi över till middagen. Efter maten blev det musik-quiz och gästerna delades upp lag.




image369





image374
Vinnarna av musikquizen.


Efter den tävlingen blev det kaffe och tårta och gästerna fick fylla i varsitt frågeformulär med frågor om mig och Josefin. Marlene hade minnsann ALLA rätt, mycket duktigt!


image375


image376


image377

Efter rättningen blev det dags för kareoken..!! Jag och Josefin inledde förståss och sedan tog de två engelsmännen över och fick på övriga gästers beordran sjunga Invinsible med Carola, hahaha! Mycket bra idé tyckte vi, det tyckte inte Chris och Simon... he he!

image378

  

     


image387


 

Sedan började det bli dags för avslut och drygt 10 av oss tog taxi in till Mårtenson där Chris satt upp oss på gästlistan. ALLDELES för mycket folk men trots det var det ändå kul att dansa loss lite.

image390


     


image395


Natten avslutades med att Emma i sällskap av Chris och Agnes, barfota släpade sig till Kebabkungen och köpte kycklingrulle. Efter 14 timmar i högklackat protesterade mina ankfötter.....




Over and out.

Trevlig överraskning

Oj... hade nästan glömt det...

Idag ringde en tjej från ett fotoföretag där jag sökt jobb som skolfotograf. Och banne mej vill de att jag ska komma på intervju nästa onsdag. Hade nästan glömt att jag hade sökt det.

Tänkte att nääääeee.... visst har jag kompetens för det (såsom det stod i annonsen behövdes inte fotoutbildnin men var ett plus, vilket jag har från gymnasiet) men jag blev ändå förvånad när hon ringde.

Dyker det inte upp något annat på heltid innan augusti så tar jag det om de erbjuder mig det. Skulle tydligen innebära heltid augusti-oktober och sedan standby. I så fall har jag iaf något att göra tills jag hittar ett heltidsjobb som syv. Kan ju kombinera det med något annat deltidsjobb...

Hade varit lite som att få mina gamla fotografdrömmar att gå i uppfyllelse...
Ååååhh, nu blir jag liiiite lyrisk faktiskt!! :-)



Over and out.

Våruppfräschning

Var mycket att hinna med i lördags som kretsade kring festen (kommer inlägg och bilder snart) men vi hann också med att fixa lite grejjer till lägenheten som vi planerat.

Vi köpte bland annat den här växthyllan som vi ska fylla med kryddor och blommor i sommar.

    image362



Vi har placerat den i hörnet mot Förhoppningsvis ska den hindra kattskrällena från att ta sig över. Men jag har onda aningar... När vi satte upp den igår kom Tibbs och i princip kastade sig förbi och ut å det 4 cm breda balkongräcket... Hade inte Chris stått där och lyckats fånga honom hade det inte varit någon tvekan om att det blivit platt katt på marken... IDIOTKATT. Jag riktigt såg hur han visste att han inte fick och bara därför skulle han... Såklart.


Vi köpte nya gardiner också. Vita fräscha vårgardiner som ljusar upp rummet lite. Tur att vi har samma smak, det kräver ingen övertalning då för att få sin vilja igenom.... :-)

image363








Over and out.

halvvägs till 50!

NU... känner jag mig som 25. Hur man nu kan veta det... Har haft full rulle sedan jag kom hem i fredags så jag har inte haft tid att känna efter.

Hade en tipp topp födelsedag från morgon till kväll. Kom på mig själv med att gå runt att nynna (det lät faktiskt inte sådär hemskt som vissa av er är vana vid..!!) på morgonen medan jag började städa lite. Solen sken som bara den och det vara varmt och skönt på balkongen så jag och Chris började med varsin kaffe i solen. UNDERBART!

Sen gjorde Chris middagen som bestod av rostbiff, ugnsbakad potatis, grekisk sallad (som han är fenomenal på) och sås. Och han hade inhandlat allt så att jag inte skulle behöva fixa med det. Mycket uppskattat!

Gästerna från skogen kom och morfars fötter blev halvt uppätna av mongot Tibbs... jävla kattskrälle!

Efter maten åt vi Regnbågens goda tårta och rökte lite cigarr på balkongen.. Smooookey!

Fina presenter fick jag också! Två trisslotter från Nygårdarna, som jag tackar så mycket för! :-)
Av mormor och morfar fick jag ett köttfat till min servis vilket var väldigt passande eftersom vi skulle äta rostbiff. Det kom till användning direkt! Av Chris fick jag en parfym som jag önskat mig, Pure Poison. Så nu luktar jag gott också!

Hemlighetsmakeri?

Chris säger till mig att jag inte får "worry about saturday"... Alltså födelsedagsmiddagen. Jag vet inte riktigt vad som är i görningen men allt är omhändertaget och fixat så att jag inte ska behöva tänka på någonting själv! Han är så snäll och omtänksam! :-D
Världens bästa
, nu kan jag fokusera på sluttampen på praktiken utan den planeringen som störmoment. :-)

Det enda han säger att han inte riktigt kan göra själv är såsen till maten... Han tycker han är dålig på det. Hmm.. jag tror inte att jag är så mycket bättre egentligen... Men det kommer att finnas öl och vin att skölja ned det med, ha ha!




Over and out.

Slutspurt!

Har varit hemma en sväng i helgen. Skönt att få lite hemmakänsla men hann inte riktigt koppla av för det kändes som vi hade saker som hände hela tiden.

Kom iallafall hem till middag och rödvin och en välkomnande famn i fredags!

Var och färgade och klippte håret i lördags. 3 timmar tog det och blev jättefint. Frisören hade sett fram emot att göra mitt hår eftersom hon gillar de färgerna så mycket och inte får göra dem så mycket. Hon sa också att hon skulle fixa håret på modellerna på SODA´s modevisning senare samma kväll så vi gick dit och tittade. Kollade in vårnyheterna och tog en drink och gick sen vidare till Mårtensson en kort runda och sa hej. Sen var det hem igen.

I söndags var jag och fikade med min Carina som jag inte träffat sedan i november så det var verkligen på tiden! Drack kaffe och åt bullar utanför Brottet vid strandkanten.


Ja, och nu är jag tillbaka i Östergötland. Har haft två vägledningssamtal idag och bägge var utmanande för mig. Det var nog faktiskt den bästa träning jag haft under alla dessa 3 åren under utbildningen. Bägge de här två personerna var väldigt veliga i vad de ville men båda var verkligen ute efter en förändring men visste inte riktigt vad. Gick helt ok trots min ringrostighet.

Annars består denna vecka av att sitta med i en del samtal som coacherna har, försöka göra mina uppgifter klara o så.

Johopp.



Over and out.

Halvlek

image360



Idag har jag varit med om något intressant... Stripaerobic!!
Trodde jag skulle skämmas ihjäl men det var inte alls så farligt. Vi tog givetvis inte av oss några kläder och dansen var inte så farligt heller. Dansade mest runt en stol och vred och vände på den. Men det var riktigt roligt! Synd att de inte har det på mitt gym...

Då är vecka nr 2 av praktiken avklarad.
Denna vecka har jag inte haft lika mycket att göra. Coacherna har inte haft så många deltagare, verksamhetschefen var borta mån-ons och det kom en ny anställd på tisdagen. Jag har gjort alla mina intervjuer med coacherna nu iaf och har hittat en deltagare som vill ställa upp på intervju. Jag hoppas att hon vill vara med på ett videoinspelat samtal också eftersom det är en obligatorisk uppgift vi har. Annars får jag försöka hitta någon annan.

Den nya coachen är jättetrevlig och jag följde med henne och hennes kille och hans polare på after work igår. Nästa gång får vi förhoppningsvis med de andra från jobbet också...

Nästa vecka händer lite mer spännande saker på "jobbet". På måndag kommer min kursansvariga lärare på besök.. Ska bli intressant att se hur det ska utveckla sig.. På tisdagen ska jag följa med på ett studiebesök på ett fängelse. Chefen ska hålla i en information om arbetsmarknaden för internerna och jag får följa med! :-)

På fredag ska jag intervjuva en deltagare och sen åker jag hem över helgen!! :-D
Ska bli så skönt att komma hem till Chris, jag dör snart om jag inte får träffa honom! ;-)
Och så ska jag ju klippa mig och färga håret! :-) Hmm... undrar om pappsen kommer ihåg att han skulle ge mig det i 25-årsfest.. Är nog bäst att påminna! Och samtidigt påminna om min födelsedagsmiddag...
Stek kanske vore nåt?



Over and out.



Bild:Google