Jävla sommartid!

Vem är det som har hittat på att vi helt plötsligt en dag i mars ska flytta fram tiden en timme!?!

Jag missade en biofilm i söndags på grund av det påhittet! Jag och Agnes hade köpt biljetter till Män som hatar kvinnor och hade sett fram mot detta hela veckan men på grund av min förvirrade klantighet missade vi den!

Och Chris den stackaren missade sin buss hem till Halmstad...! Men han fick i alla fall utan extra kostnad plats på den sista bussen.

Hur som helst... Hade HELT missat att det var dags för sommartid igen... och vi gör ett nytt försök med filmen på söndag.
Jag SKA se den!



Over and out.


En och en halv timme senare.... z z z ...

Jag bor ju fan helt åt helvete!
Har kollat upp hur vi kan ta oss med kollektivtrafiken till Göteborgs City airport när vi ska flyga till London och det tar fanimej en och en halv timme!!! Och FYRA jävla byten!!

Åh, man blir ju verkligen motiverad av att åka kollektivt när det är så smidigt... NOT!

Nä, får försöka fixa det på ett bättre sätt...



Over and out.

Blod, svett och tårar!


"MURPH"


1. Springa 1,6 km
2. 100 pull ups
3. 200 push ups
4. 300 squats
5. Springa 1,6 km

På tid.



Tror ni att jag klarar det??



Over and out.

Lossnar så smått..


De "krokar och nät" som jag lagt ut lite här och var om att jag söker lägenhet börjar så smått ge resultat. Mina kollegor är så snälla så och hör med alla de känner och även om det inte finns några säkra besked så kan jag kanske förhoppningvis med lite tur snart ha löst problemet.

Jag har fått en del erbjudanden på lägenheter som kanske kan bli lediga till hösten så i värsta fall...

Annars är det mycket jobb i tankarna nu. Har börjat med åttorna och många av dem har varit väldigt roliga att träffa medan andra får en att allvarligt fundera på om man hamnat på zoo istället för skola... Helt otroligt att man kan vara så respektlös som vissa är!

Men men... snart ska vi ju på semester... 22 april bär det av till England! :)



Over and out.

Bröllopsbestyr....


Den här veckan har varit konstig.
Låg vaken halva natten till måndag med magsmärtor som kändes som kräksjuka. Spydde dock inte så jag gick till jobbet på måndagen och det var nog den längsta dag jag någonsin upplevt på jobbet! Varje minut kändes som en timma läng! :-(

Men sen så! Resten av veckan har bara försvunnit! Känns som jag mest varit på olika möten och föreläsningar och imorgon är det lördag igen! :-D




Imorgon ska jag möta upp Chris på centralstationen och sen ska vi leta bröllopskläder till mig! Ja... inte för att jag ska gifta mig då men vi ska ju på bröllop i England i april så då måste jag ju ha nåt att ha på mig. Kommer nog inte köpa något nu men jag ska kolla in vad som finns i alla fall. Usch, vad svårt! Ska jag ha lång eller kort klänning? Ska man vara "jättefinklädd" eller bara "lite" finklädd?








Over and out.





Bilder: Google


på beställning

Mamma har tröttnat på att titta på samma inlägg varje dag så nu skriver jag lite nytt..

skriv skriv skriv skriv........ Ha ha, vad jag är rolig! :D


Over and out.