Flyttlass till Mölndal

I mitten av oktober flyttar jag till en stor 2:a i Mölndal i ett lugnt område i utkanten av stan. Tittade på lägenheten igår och den var i väldigt bra skick och kändes jättestor! Tyvärr ligger den som sagt lite långt ut men det är trots allt åt rätt håll så det går nog fort att ta sig till jobbet i KUNGSBACKA. Sedan går kontraktet ut i mitten av april och då vill jag ha något mer centralt i Göteborg. Fast fortfarande i södra änden om jag jobbar kvar i Kungsbacka.

Lägenheten har stor balkong, STOR garderob, badkar och stort förråd utanför dörren. Jag får behålla alla möbler utom sofforna och sängen så jag behöver inte flytta så mycket för de här 6 månaderna så det är ju bra.

Snart börjar jag nya jobbet... 11:e augusti är det dax, ÄNTLIGEN!




Over and out.

lördag med sol!



Google




Idag blir det en ledig dag i solen, finally!!

Ska till östra stranden om en stund och möta mamma och pappa.
Usch, jag kommer se ut som albinon Silas i Da Vinci- koden jämfört med dem...!!
Kanske ska ta med en dunk blekmedel och hälla över dem... Mohahaha!




Over and out.

Njutakväll

Idag slutade vi kl 16! :-)

Jobbade övertid igår och det är den enda övertiden vi tänker göra denna vecka. Har haft övertidkvällar varje vecka och behöver vila lite nu, får bli nästa vecka istället.

Så ikväll hinner vi faktiskt njuta av att koppla av, duscha, äta och se på film OCH hinna gå och lägga oss i tid. LYX! :-)
Jag kommer kanske t om va utvilad imorgon...


På tisdag ska vi förresten åka och titta på den där lägenheten i Mölndal.




Over and out.

Finbesök





Jag har haft Agnes på besök i helgen. Hon kom i fredags efter jobbet och vi hade taco-middag med tjejerna och sen gick jag och Agnes ner till stan och mötte upp hennes kusin.

På lördagen strosade vi runte nere vid hamnen på Marinfestivalen och tittade på båtarna. Guuu, va gott det luktade där nere av all festivalmat! Vi träffade Elaine och hon tog följe med oss till stan och vi gick och åt en jättegod lunsch innte på cafét bestående av pennepasta med bacon- och sparrissås, MUMS!

Sedan strosade vi hem och fixade i ordning oss för fest och åkte till Agnes kusin igen. Hann med en halv öl sedan var det dags att dra ner till hamnen igen för att lyssna på Led Zeppelin Tribute! :-) Blev faktiskt förvånad över att det lät så pass likt originalbandet som de gjorde. Sångarens röst var nästan kusligt lik Robert Plants röst...

Sen drog vi hem till John igen och blev kvar där till framåt tre och snicksnackade.


Senare i veckan ska jag nog åka till Mölndal och titta på en andrahandslägenhet. Hoppas den är nåt att ha nu... Får ha den mellan oktober - april och det funkar väl. Då slipper jag iaf pendla de mörkaste månaderna..



Over and out.

Sommar = sommarjobb.

Händer inte så mycket mer än jobb just nu.
Dagarna består av jobb, laga mat, TV, sova. Det är måndag - fredag för mig.

I helgen blir det inte så mycket heller... Mest avkoppling i regn eller sol. Lugnt blir det iaf. Varken plånkan eller fossingarna orkar med nåt partaj. Men nästa helg kommer Agnes! :-D



Over and out.