Semestern bokad!

Japp, nu har vi bokat en resa till Egypten!! :-D
Vi åker från Göteborg-Landvetter den 15:e november och kommer hem igen den 22:e. Fick inte tag i någon billig variant på det vi ville trots att jag tittade både på Internet och ringde runt. Samma priser överallt. Så till slut bokade vi ett 5-stjärnigt hotell i Makadi utanför Hurghada som verkar ha allt vi ville ha. Det ser desutom mer oriantaliskt ut än europeiskt. Det ligger precis vid strandkanten och har flera pooler att välja mellan också. Mat och dryck gratis hela dagen så vi behöver nog inte fundera på att ta med oss så värst mycket pengar. Lite extra till shopping vore väl bra.

Kan knappt tro att det är sant. Fem år efter att jag var i London ska jag på utlandssemester igen, det var på tiden! Passar utmärkt bra att åka precis efter att jag gjort klart examensarbetet. Kan nog behöva lugna ned nerverna lite efter att ha försvarat sig med näbbar och klor på opponeringen, ha ha!

image240 
 Poolbar.



Apollos beskrivning av hotellet:

SERENITY MAKADI HEIGHTS *****

Dubbelrum för 2-3 personer.

Stort All Inclusivehotell i marockansk arkitektur. Här finns ett 4000 m2 stort poolområde som infattar en stor pool, en grund lagun, jacuzzi, en uppvärmd pool med barnsektion (vintertid) samt två saltvattenpooler. Totalt nio restauranger och barer, där All Inclusivekonceptet gäller i huvudrestaurangen samt i poolbarerna. Gym, tennis, barnklubb i hotellets regi med engelstalande personal samt beachvolleyboll. Mot avgift finns även Bastu, ångbastu, massage, dykning med tub samt hotellbuss till/från Hurghada. Hotellets personal anordnar lekar och underhållning dagligen. Souvenirbutik, silvershop samt apotek. Konferensfaciliteter för upp till 70 personer. Lokal trafik.

Rummen

Rymliga dubbelrum med satellit-TV, minibar, telefon, trådlöst internet samt hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutikt. Städning 7 ggr/vecka.


Måltider

All Inclusive.


image241  image242
En av poolerna.                                                       Stranden.



Bilder: Google

Kommentarer
Postat av: larssson

hahah bli inte förvånad på all sand som finns där bara =) fick en chock när man kom till flygplatsen. men luugn det är jättefint vid stränderna. ett tips.. åk ut med båt och snorkla, jättefina vatten!!!

Postat av: Linda

Åh! Det låter jätte härligt! Blir lite sugen själv på att åka..

2007-09-14 @ 10:42:57
URL: http://lindarudin.blogg.se
Postat av: Agnes

Oh jag vill me på semester igen! Men vet du vad...gissa vem som har kammat hem sitt första förstahandskontrakt här uppe..=). Jag flyttar i nästa månad..hihi

2007-09-14 @ 18:49:41
Postat av: Kajsa

woooow, vad härligt!!! det ser riktigt lyxigt och skönt ut. men glöm inte spara lite till snöresan, du kan shoppa lite alpsprit, tjoho! :] kramar

2007-09-16 @ 19:34:11
Postat av: Gunilla Andersson

Så det är fler i Anderssons-ligan som ska till Egypten. Vi ska också till Hurgada (Hotell Arabia Resort ) i mars. Första gången vi åker utomlands med killarna. Ska verkligen bli härligt och behövligt efter denna regniga sommar. Du får recensera för oss efter som du åker innan. Alla tips är välomna. Bengt, Carlos och Anton hälsar

2007-10-07 @ 19:44:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback