Dag 6 - england

Denna dag, dagen efter bröllopet, bestod mest av bilkörande (för Chris del, he he!).
Vi gick upp, eller ja, jag tvingades gå upp mot min vilja, vid niosnåret för att äta frukost  på vårt b&b. Man ville ju sova till minst elva såhär dagen efter the big party! Men den ljuvliga doften av stekt bacon och ägg lockade.

Det var himmla bra frukost på detta b&b. Alla råvaror var ekologiska och lokalt odlade. Hönsen som värpt äggen kunde vi höra utanför köksfönstret när de strosade runt i den lilla trädgården. Vi bodde i ett medeltidshus med metertjocka väggar och lutande tak, väggar och golv. Väldigt charmigt. Hela byn (Bishops Castle) var full med gamla, söta hus och landskapet var fantastiskt! Grönt och öppet. På något sätt såg det ut som om man gjort en tidsresa tillbaka flera år bak i tiden. Skulle kanske tagit lite bilder för att visa men det fanns inte riktigt tid för det.

Hur som helst, efter frukosten vandrade vi över till en affär och köpte med oss lite resesnacks och sedan körde vi sydväst ner mot Devon och Kingsbridge där Chris barn bor. Nu såg vi ännu mer av den vackra landsbygden för vi körde både på stora och små vägar. Vi var framme runt 4-5 -snåret och gick och åt på en indisk restaurang. En myyycket delikat upplevelse! Äntligen fick man prova en "äkta" engelsk/indisk curryrätt på restaurang i England. Chris och Simon har tjatat hål i öronen på en om hur bra curry man kan äta i England. Och ja. Den var mycket, mycket god!



Kvällen avslutade vi på en av de lokala pubarna och planerade för vad vi skulle hitta på nästa dag.




Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback