Replokal sökes!

Kanske finns det någon som läser denna blogg (man vet aldrig) som känner någon som känner någon som känner någon som känner till en billig replokal i Halmstad...

152936-45



Jag och två kompisar har varit sugna på att spela ihop ett tag nu. Kom igång lite i våras men det fick tyvärr ett snabbt avslut. Vi skulle vilja ta upp det igen men det får inte vara för dyr hyra då två av oss är studenter.

Något sånt här söker vi:

- Replokal med låg hyra
- Gärna tillgång till trumset i lokalen

Tacksam för tips!

Jack Black                                              rockelev

Apråpå det här med musik... Såg School of rock med Jack Black på nyårsdagen. Han är grymt kul den figuren! Man blev inte lite sugen på att spela heller. Så coolt i slutet när Jacks rollkaraktär startar en rockskola som lär ungarna allt från att spela gura till hur man lever äkta rockstjärneliv! :-P En sådan skola hade man längtat efter att gå till!

152936-48


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Okej. låter bra. vi kommer nog ner vid 12-13 nån gång, men vi ska träffa lena och strosa runt, så det gör inget om du kommer senare. du kan ju ringa när du är hemma. hörde hon av sig om boken? om hon köpte den hade det varit jättebra om du kunde föra över pengarna innan nästa helg, så slipper gustav betala allt. :]

2007-01-13 @ 16:22:16
Postat av: Estelle

Den filme är helkul!

Postat av: Thomas Klenze

Hej och allt! Vet inte hur jag hamnade här men...vi kan i viss mån erbjuda replokal i Halmstad och detta på www.kulturparadiset.se som också har en större lokal på söder i Halmstad.

Hör av dig!

Mvh Thomas

2008-03-16 @ 20:46:13
URL: http://www.kulturparadiset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback